KEVÄÄN KUNTOKAMPANJA 1.5. – 31.5. 2023

KEVÄÄN KUNTOKAMPANJA 1.5. – 31.5. 2023

jo perinteinen kuntokampanja liikutaan toukokuun aikana.  Ohjeet oheisessa kuvassa     

_________________________________________________________________________________

POLVIJÄRVI-HIIHTO ONNISTUI HYVIN.  HIIHTÄJIÄ OLI 120 JA OLOSUHTEET HYVÄT, LADUT ERINOMAISET.  OSALLISTUJIEN KESKEN ARVOTAAN JÄLLEEN AINUTKERTAISET Polvijärvi-hiihto paidat (5 kpl)

Polvijärvi-hiihto laturetki lauantaina 18.2. Kuorevaaran Kosilkan, Kuorekodan ja Polvijärven kirkonkylän välisellä reitillä.  Hiihtoreitin pituus 24 kilometriä.  Myös lyhyempiä vaihtoehtoja on.  Reittiselostus ja muuta tietoa hiihdosta latukartasta ja huoltopiste sekä lähtöpaikkaohjeet Polvijärvi-hiihtoesitteessä ja kartassa 2023.  
Polvijärvi-hiihdon osallistumismaksu 25€ , lapset 5€ ja alle 7v maksutta.  Ennakkoilmoittautuminen on päättynyt 15.2., mutta hiihtopaikalla voi ilmoittautua mainiosti lähtöpisteissä ja päästä talven ensimmäiselle laturetkelle maakunnassa.
Lähdöt ja ilmoittautuminen Kuorevaarassa Kosilkassa, Kuorevaarantie 82 b ja Polvijärven kirkonkylällä Näkinpuistossa Näkintie 2.  Huoltopisteitä ovat Kuorekota Höytiäisen rannalla, Niskalan Kaakaokeidas, sekä lähtöpisteet Kosilkka ja Näkinpuisto.  Huoltopisteissä osallistumismaksuun kuuluu mehu sekä rusinat tai energiapatukat sekä ensiapu ja huolto matkan varrella.  LIsäksi huoltopisteissä tarjolla kahvia, kaakaota, makkaraa pienellä rahalla ja Kosilkassa kahvion ja leipomon omia tuotteita.

Kaikki Polvijärvi-hiihtotiedot tässä   Polvijärvi-hiihtoesite

Polvijärvi-hiihtokartta tästä  kartta2023  

________________________________________________________________________

POLVIJÄRVEN KUNTOVIIKKO 22.9.-1.10.

Kuntoviikko on vietetty.  Liikuntasuorituksia kirjautui kaikkiaan 311 kappaletta.  Suurin määrä nimiä oli Kylylahden kirjauspaikalla 39 ja Maailman Sydänpäivääkin vietti lähes 30 henkilöä ja sama määrä myös ”Saanko luvan” -tanssiliikunnassa.  Tapahtumia myös peruuntui sairastumisten vuoksi ja 4 jumppaa jäi kokonaan pois viikon ajalta.  Samoin sade pienensi osallistujamääriä muutamissa tapahtumissa.  Pumptrack-radan nuorten tilaisuus jouduttiin peruuttamaan kokonaan runsaan vesisateen myötä.  Viikko oli monipuolinen.  Järjestelyissä olivat mukana Polvijärven Vauhti viikon kokoajana, Polvijärven Sydänyhdistys, Polvijärven Eläkkeensaajat, Eläkeliitto Polvijärvi, Polvijärven 4H-yhdistys ja Polvijärven kunnan Vapaa-aikatoimi.

Jokainen liikuntasuoritus (311) sai arpalipun ja LIIKUNTAVÄLINELAHJAKORTIN voitti Liisa Pakkanen, jolle asiasta jo tiedotettiin.  Palkinnon saajaan otetaan vielä yhteyttä.  Arvonnan suorittivat Leena Toivanen Vauhdin kuntoilujaosto, Mauno Lavikainen Eläkkeensaajat ja Voitto Parikka Vauhdin sihteeri.

Polvijärven Kuntoviikon tavoitteena on tuoda kuntoliikuntaa esille ja muistutella sen tärkeydestä.  ”Vierivät kivet eivät sammaloidu” vanha sanonta on totta edelleen.

Klikkaa tästä Kuntoviikon tapahtumalistaus   POLVIJÄRVEN KUNTOVIIKKO 2022 (lisätiedot)

Kuntoviikon tapahtumiin osallistuneiden kesken arvottiin LIIKUNTAVÄLINELAHJAKORTTI arvoltaan 200€.

——————————————————————————–

KEVÄÄN KUNTOKAMPANJA 1.4.-31.5. 2022

Kuntokampanja on liikuttu.  Frisbeegolf-setin voitti Petrus Kuronen.  Arvontatilaisuudessa olivat läsnä Sulo Härkönen, Voitto Parikka ja Sami Härkönen.  Palkinto toimitetaan voittajalle.  ONNITTELUT

Kuntosuorituksia kertyi kaikkiaan 631 ilmoitettua liikuntaa.  Arpalippuja oli siten arvonnassa 77 kpl.  Liikunta oli kevään aikana pyöräilyä, hiihtoa, pihatöitä , siivousta, halkojen hakkuuta, juoksua, kävelyä, sauvakävelyä,  hölkkää, uintia, sählyä, yleisurheilua, hölkkää, kotitöitä, jumppaa, sulkapalloa, jalkapalloa, lumikenkäilyä, allasjumppaa ym.     

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 2021

POLVIJÄRVEN KUNTOVIIKKO 2021

Osallistuneiden kesken on arvottu kuntopyörä.  Kuntoviikkoon kirjattiin kaikkiaan 261 suoritusta ja lisäksi osallistujia oli kunnan Pumptrack-radan avajaisissa ja siellä eivät kaikki kirjanneet suorituksiaan, joten tapahtumiin on osallistunut noin 300 liikkujaa. 
Arvontatilaisuudessa 10.10.2021 olivat läsnä Mauno Lavikainen Polvijärven Eläkkeensaajista, Sirpa Huikuri ja Voitto Parikka Polvijärven Vauhdista.  Kuntopyörän voitti Inka Hyvärinen, joka oli mukana mm. lasten polkujuoksussa.  ISOT ONNITTELUT VOITTAJALLE!  Eniten kirjauksia oli jälleen Kylylahden merkintäpistellä, mutta paljon oli väkeä myös eri jumppatilaisuuksissa.  Extreme-rastilla oli kolmekymmentä merkintää Viklinsuolla ja lähes sama määrä väkeä oli myös Lasten polkujuoksu- ja perhepatikkatapahtumassa.  Viikkoon sisältyi 21 eri tapahtumaa.  Kuntoviikon järjestivät Polvijärven Vauhti, Sydänyhdistys, Eläkkeensaajat, Vapaa-aikatoimi.

POLVIJÄRVI-HIIHTO 20.3.2021

POLVIJÄRVI-HIIHTO 20.3.   Arvonnat suoritettu Vauhdin kevätkokouksessa 28.3. Palkintoina 5kpl ainutlaatuisia korona-ajan hiihtopaitoja: Paita nro 1 Seppo Lauronen, Paita nro 2 Elsa Johnson, Paita nro 3 Mirja Lappalainen, Paita nro 4 Juha Pelli, Paitanro 5 Marita Tanskanen
Polvijärvi-hiihdon kertyneet osallistumismaksut lahjoitetaan Joensuun Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry:lle nuorten syrjäytymisen ehkäisemiseen.
Polvijärvi-hiihto saatiin toteutumaan hyvän hiihtokelin tuuppaamana.  Osallistujamäärä oli yllättävän hyvä eli vähintään 80 hiihtäjää on ollut liikkeellä. Tapahtumasta ei peritty osallistumismaksua, mutta vapaaehtoisesti voi pienen summan maksaa Polvijärven Vauhdin tilille FI56 5354 0440 0258 65.  Vapaaehtoinen osallistumismaksu lahjoitetaan  nuorten syrjäytymisen ehkäisemiseen.  Kohde on: Joensuun Hope Yhdessä & Yhteisesti ry.

                                                                                                                             

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::                               2020

 

 

KUNTOKAMPANJA pidettiin 1.4.-31.5.2020                                                                               Vauhdin kuntokampanja sujui erittäin mukavasti.  Suorituksia kertyi kahden kuukauden ajalta kaikkiaan 1403.  Kuntosuorituksensa ilmoitti 65 henkilöä ja arvontatilaisuudessa oli arvonnassa 280 arpalippua.  Osa kuntoilijoista oli liikkeellä jokaisena päivänä.  Keskimäärin kuntoiltiin 3-4 kertaa viikossa.  Kuntosuorituksen ilmoittajia oli 65 henkilöä.  Polkupyörä arvottiin Vauhdin johtokunnan kokouksessa ja voittaja on jo palkintonsa saanutkin.

 

________________________________________________________________________________