HIIHTO

Hiihtotapahtumat talvi 23-2024.pdf
TULOKSET POLVIJÄRVEN VAUHDIN järjestämät hiihdot 2023-2024.pdf
VAPPUHIIHTO.pdf

 HIIHTOKAUSI 2023-2024 ajankohtaista                                           
Hiihtoasioihin liittyvät tiedustelut p. 045 672 9746 Vote


Hei, Vappuhiihto toteutuu.  Hiihtolatua jäljellä vielä toista kilometriä viime vuoden tapaan.  Jonkin verran roskaa tullut puista runsaiden vesisateiden myötä, mutta hiihtämään päästään.  Vappuhiihto-ohjeet ladattavissa yllä ja ilmoittautuminen 30.5. klo 18.00 mennessä p. 045 672 9746.

Vauhdin jäsenten Perheviestihiihto hiihdettiin oikein komeassa säässä.  Kilpailukausi saatiin päätökseen, kun perheviesti oli talven 14. kisa.  Tulokset päivitetty

Kansallinen Kuorevaaran Ylämäkihiihto HIIHDETTY, TULOKSET JULKAISTU

Vauhdin jäsenten mestaruuksista kisattiin 19.3. hyvissä olosuhteissa. Tulokset julkaistu.

Polvijärven Hiihtocupin kuudes ja viimeinen kisa hiihdettiin14.3.

Hiihtotulokset päivitetty 10.4.24 klo 9.00

HIIHTOLOMAHIIHTOKAMPANJA
Palkinto arvottiin ja hiihtohanskat tms. voittaja on Vilho Kukkonen

HIIHTOKOULU JA HIIHTOHARKAT
Lasten hiihtokoulukausi on loppusuoralla.  Hiihtokoulusta ilmoitetaan tällä palstalla.
Hiihtoharjoitukset  on loppusuoralla. Hiihtoharkoista ilmoitetaan tällä palstalla.
I
ltahiihtosarjan matalan kynnyksen hiihtosarja alkoi 18.1HUOM PAKKASEN VUOKSI HIIHTOJA SIIRRETTY TAI MUITA MUUTOKSIA
Kisasarjaan kuuluu 5 hiihtoa: 18.1. PolVa Outokummussa,Tulokset yllä,  25.1. JoKa Ampumahiihtostadionilla, 7.2. KontU Ampumahiihtostadionilla,  12.3. LipHs Pärnävaaralla.  26.3. PyU Hammaslahdessa.

Kilpailuissa ei jaeta palkintoja, mutta kaikki osallistumiset ovat mukana lahjakorttiarvonnoissa keväällä.
Hiihdoista jaetaan myös pisteitä MC-pistelaskuperiaatteella.

Pohjois-Karjalan Hiihto ry:n kilpailukalenteriin pääsee tästä:  https://pkhiihto.sporttisaitti.com/kilpailukalenteri/HIIHTOKAUSI 2022-2023
Vappuhiihtoa vappuaamuna klo 9. Ohjeet alla. Ilmoittaudu, sillä hiihtäjille vappusimaa ja munkkia. OHJEET HIIHTOPAIKALLE: VAPPUHIIHTO
Vauhdin perheviesti tiistaina 11.4. hiihdettiin leppoisasti ja jokaiselle joukkueelle hurrattiin. Leikkimieltäkin oli paljon ja aina joku joukkue voittaa. Tulokset päivitetty
Kuorevaaran Ylämäkihiihto, kansallinen kilpailu la 25.3. hiihdetty Kuorevaarassa. Hiihtomatka kaikissa sarjoissa oli 1,8 km, Tulokset Kuorevaaran Ylämäkihiihto
Hiihtocupin kauden viimeinen hiihtocupkisa tiistaina 21.3. kirkonkylän ladulla. Tulokset päivitetty.
Tulokset päivitetty 11.4. klo 23.15.

POLVIJÄRVEN VAUHDIN JÄRJESTÄMÄT KAIKKI HIIHTOKILPAILUT

Vauhdin hiihtokalenteri talvelle 2022-2023 (klikkaa)

HIIHTOKAUSI 2021-2022 ajankohtaista
Hiihtokausi on päätöksessä. Viimeinen koitos käytiin Lieksassa Pohjois-Karjalan maakuntaviestissä, missä Polvijärven Vauhdin joukkue Ida Pelli, Anna Kainulainen, Kaapo Pirhonen, Eetu Jolkkonen ja Niilo Pelli oli minimaakuntaviestissä ja varsinaisessa maakuntaviestissä hiihdettiin Polvijärven kunnan nimissä joukkueella Kari paavilainen, Esko Hyvärinen, Voitto Parikka, Tuula Antikainen, Eetu Jolkkonen, Mauri Siimestö ja Sami Siimestö
HIIHTOKAUDEN TULOKSET KAIKKI HIIHTOKILPAILUT KAUDELLA 2021-2022

Talven hiihtokalenteri alla. Hiihtoharjoituksia pidetään yleensä tiistaisin, mutta muutoksia viikonpäivään voi tulla

KANSALLINEN HIIHTOPÄIVÄ LAUANTAINA 29.1.2022 onnistui hyvissä olosuhteissa ja hiihtäjiä oli ladullan.60    


HIIHTOKAUSI 2020-2021

Tiistaina 30.3. pidettiin vielä hiihtokisat. Tulokset alempana, klikkaa ”KAIKKI HIIHTOKILPAILUT KAUDELLA 20-21”

POLVIJÄRVI-HIIHTO 20.3. Laturetki on hiihdetty onnistuneesti. Arvonnat suoritettu Vauhdin kevätkokouksessa 28.3. Palkintoina 5kpl ainutlaatuisia korona-ajan hiihtopaitoja: Paita nro 1 Seppo Lauronen, Paita nro 2 Elsa Johnson, Paita nro 3 Mirja Lappalainen, Paita nro 4 Juha Pelli, Paita nro 5 Marita Tanskanen

HIIHTOKAMPANJA LAPSILLE JA NUORILLE: Arvonta suoritettu Vauhdin kevätkokouksessa 28.3.: Suksi-sauvapaketin voitti Venla Pyykkö, Vauhdin hiihtopipon voitti Veera Räsänen ja Nooa Parikka

VAUHDIN KAIKKI HIIHTOKILPAILUTULOKSET KAIKKI HIIHTOKILPAILUT KAUDELLA 20-21

POLVIJÄRVEN HIIHTOCUP: kaikkiaan kuusi hiihtocupin kilpailua on pidetty ja pisteet ja sijoitukset tulevat tälle sivulle.

XII Polvijärven Kaivoshiihto järjestettiin tiukkoja koronarajoituksia noudattaen ja kelit suosivat molempina iltoina                                          


Tulokset, molemmat illat 27.1-28.1.     27-28.1.XII POLVIJÄRVEN KAIVOSHIIHDOT


OHJEET KAIVOSHIIHTOIHIN ja yleisestikin korona-aikana kaikissa tapahtumissa
Polvijärven Vauhdin XII Kaivoshiihdoissa noudatetaan järjestäjien ohjeita sekä viranomaisten asettamia ohjeita. Ohjeiden noudattaminen on kaikkien hiihtäjien sekä koko hiihtourheilun etu. Ohjeet saattavat aiheuttaa haittaa sekä uusia tilanteita hiihtokilpailutapahtumassa, mutta ohjeiden noudattamisella säästytään karanteeneilta kun altistumismahdollisuudet rajataan pois. Kaikki hiihtokilpailuun osallistuvat noudattavat näitä ohjeita, niin kilpailijat, huoltajat kuin toimitsijatkin. Huoltajat ja toimitsijat käyttävät maskia.
***

Aluehallintoviranomaisten mukaan hiihtokilpailua, jossa lisenssiurheilijat kilpailevat, eivät koske kokoontumisrajoitukset. Kilpailuun ennalta ilmoittautuneet on järjestäjillä tiedossa, joten kilpailu on hallittavissa. Hiihtokilpailu ei ole yleisötapahtuma.
***
Koronavirus aiheuttaa hengitystieinfektion, johon voi liittyä kurkkukipua, hengenahdistusta, kuumetta. lihaskipua, yskää, päänsärkyä, vatsaoireita. Kilpailupaikalle ei saa tulla, eikä kilpailuun saa osallistua, jos oireita esiintyy.
Jos sinulla todetaan viikon sisällä kilpailusta koronavirus, olet velvollinen ilmoittamaan asiasta kilpailun järjestäjälle viipymättä sp: voitto.parikka@telemail.fi tai p. 045 672 9746
***
Toimintaohjeet kilpailupaikalla
Yleisöä ei päästetä kilpailupaikalle. Lasten ja nuorten mukana voi olla huoltaja keskiviikkona. Torstaina hiihtäjät ovat pääosin ainoina paikalla.
Autojen pysäköinti ohjatusti pysäköintialueelle.
Hiihtoladulle menevät vain hiihtäjät, järjestäjä seuraa turvavälien noudattamista (yli 2 metriä).
***
Sisätiloja ei ole käytettävissä kilpailun aikana. Vain ulko-wc:t käytettävissä. Vain tulospalvelun hoitajat ja kuuluttaja ovat katon alla. Hiihtokilpailussa ollaan ulkona ja tilaisuus on luonteeltaan raikas. Omassa autossa voi kukin olla.
***
Tule kilpailupaikalle sopivasti niin että ehdit valmistautua normaalisti, ylimääräistä aikaa ei kannata varata.
Kilpailunumeron jokainen kilpailija ottaa itse kaiteelta/narulta, joka on lähtöpaikan lähellä. Numeroa erikseen (esim. huoltaja) noudettaessa käytetään maskia, hiihtäjä ei lähtöpaikalla eikä ladulla käytä maskia. Olkaa tarkkoja, että numero on oikea, väärällä numerolla ei voi kilpailla. Lähtöön pääsee vain hieman ennen starttia (n. 5-10 min). Hiihtäjät huolehtivat lähtöajoista niin, että ovat oikeaan aikaan paikalla. Lasten kohdalla huoltajat huolehtivat asian.
Lähtölistat tulevat Vauhdin sivulle tiistaina ja lähdöt porrastetusti, joten hiihtäjiä on lähtö- ja maalialueella mahdollisimman vähän samanaikaisesti.
Veryttely ja suksien testaus hiihtoladulla varoen, vain hiihtäjät voivat olla ladulla. Lähtö-maalialueella ei voi verytellä.
***
Maaliin tulon jälkeen numero palautetaan koriin ja hiihtäjät ohjataan pois. Jokainen saa muistopalkinnon ja sarjoen parhaille purtavaa. Palkinnot otetaan pöydältä mukaan poistuttaessa maalialueelta autoille. Kilpailun jälkiveryttelyt suoritetaan kotona.
Tulokset julkaistaan Polvijärven Vauhdin sivuilla, hiihtopaikalla ei ole ilmoitustaulua. Tulokset luetaan kuuluttajan toimesta muutamaan kertaan heti sarjan maaliintulon jälkeen.
Mehua ei ole hiihdon puolesta tarjolla, ei myöskään kioskia
***
Hiihtotapa on vapaa, latuina 1:n kilometrin ja 3:n kilometrin ladut. HUOM! Väliaikalähtö 10 sekuntia, joten sarjan hiihtäjät ovat lähtöpaikalla valmiina kun ensimmäinen starttaa matkaan. Sarjojen välillä pitkät tauot.
***
Ohjeita noudattamalla saadaan Pohjois-karjalan ensimmäiset kalenterin mukaiset kilpailut pidettyä onnistuneesti.
***
20.1. suunnitellut matalan kynnyksen kisat Okussa on siirretty myöhempään ajankohtaan.                                                                    
Hiihtolisenssit ja skipassit kaudelle 2020-2021 ovat ostettavissa. Ohjeet löytyvät Hiihtoliiton sivulta. Hiihtoharjoituksia pidetään pääasiassa torstai-iltaisin.


HIIHTOKAUSI 2019-2020
Vauhdin jäsenten mestaruushiihdot 2020 ja samalla avoimet Polvijärven Hiihtocupin kilpailut tiistaina 10.3. hiihdettiin Kuorevaarassa. Tulokset alla talven tuloskimarassa.
KAIKKI VAUHDIN HIIHTOKILPAILUT JA TAPAHTUMAT 2020: Vauhdin hiihdot 2020
KAIKKI TALVEN HIIHTOJEN TULOKSET TULEVAT TÄHÄN: Kaikki tulokset 2020 kaudella


Hiihtokausi 2019 on saatu päätökseen

KAIKKI Tulokset (päivitetty 9.4.): sisältää myös Ylämäkihiihdot, Hippohiihdot, 100km
viestin, KLLn tulokset,Vauhdin mestaruushiihdot: VAUHDIN HIIHDOISTA KAIKKI
TULOKSET KAUDELLA
2019


  TULOKSET KAUDELTA 2016-2017 HIIHTOKAUDEN 2016-2017 kaikki tulokset      
 HIIHTOCUP 2017 2.2 ja 8.2. ja 13.2. ja 22.2. ja 28.2. ja 26.3. lopulliset pisteet


TULOKSET: VAUHDIN HIIHTOJEN 2014-2015 TULOKSET

HIIHTOKAUSI 2013-2014: POLVIJÄRVEN VAUHDIN HIIHTOKISATULOKSET KAUDELLA 13-14

HIIHTOKAUSI tulokset 2012-2013

IV KAIVOSHIIHDOT POLVIJÄRVELLÄ 2.1.2013 TuloksetIV KAIVOSHIIHDOT POLVIJÄRVELLÄ 2 Tulokset PK-hiihdot Huhmari 26.01.2013
UUSI KYLÄHIIHTOCUP KÄYNNISTYI
su 3.2. Kuorevaaran valaistulla, tulokset: HIIHDOT 3.2.2013 Alamäkihiihtokilpailu laskiaistiistaina 12.2. tulokset LASTEN JA NUORTEN ALAMÄKIHIIHDOT Lasten ja nuorten kylähiihdot Sotkumassa to 21.2. Tulokset Lasten ja nuorten hiihdot 21.2. Sotkumassa III Kylähiihtocupin kilpailu Kinahmossato 28.2. : tulokset LASTEN JA NUORTEN HIIHDOT 28 Kinahmossa Muurarien hiihdot 2.3.2013 Huhmarissa. Kisat pidettiin onnistuneesti. IV Kylähiihtocupin kilpailu su 3.3. klo 11.00 Ruvaslahden koulun ladulla, tulokset: NELJÄS KYLÄHIIHTOCUP Ruvaslahdessa 12.3. Vauhdin jäsenten mestaruushiihdot Kuorevaarassa on hiihdetty. tulokset: VAUHDIN MESTARUUSHIIHDOT 2013 POLVIJÄRVEN HIPPOHIIHDOT lauantaina 16.3. Tulokset:Hippo hiihdot 2013 KYLÄHIIHTOCUPIN 2013 LOPULLISET PISTEET K-rauta Naumanen Nappulahiihdot. tulokset K rauta Naumanen 2013