KUNTOKAMPANJA24.pdf
KEVÄÄN KUNTOKAMPANJA TOUKOKUU 1.-31.5.2024

Kevään Kuntokampanjan arvonta on tehty.  Arpajasia oli todistamassa Vauhdin johtokunnasta Sari Kettunen, Kirsi  Mäkelä, Sirpa Huikuri ja Voitto Parikka! 
ARVONNASSA PETRI KUKKONEN VOITTI LIIKUNTAVARUSTELAHJAKORTIN.  Iisot Onnittelut! 

Kuntokampanjaan ilmoitettiin kaikkiaan 564 liikuntasuoritusta toukokuulta


Vauhti järjesti jälleen KEVÄÄN KUNTOKAMPANJAN toukokuussa 1.-31.5.  Kuntokampanjaan osallistuttiin lähettämällä kuntoilukerrat Vauhdin sähköpostiin: polvijarvenvauhti@gmail.com.  Kaikki liikunta, vähintään 30 minuuttia tehokasta  touhuamista hyväksyttiin.  Yksi merkintä päivää kohden ja arpalippuja arvontapalkintoon saa: 1 liikuntapäivä = ensimmäinen arpalippu, yhdestoista liikunta = toinen arpalippu jne.
Arvontapalkinto on liikuntavarustelahjakortti, arvoltaan 200€.

Nyt kannattaa liikkua ahkerasti !

POLVIJÄRVI-HIIHTO la 17.2.2024

Polvijärvi-hiihtoon osallistuneiden kesken arvottiin yksilölliset paitapalkinnot.  Voittajia olivat: Tuomo Korhonen Paita nro 1, Mari Kärkkäinen Paita nro 2, Marja Tanskanen Paita nro 3, Emilia Johnson Paita nro 4 ja Arja Laukkanen Paita nro 5.  Voittaneiden paitakoot selvitellään ja toimitetaan sitten paidat valmistuttuaan voittajille. ONNITTELUT!

Laturetki Polvijärvi-hiihto hiihdettiin lauantaina 17.2.  Edeltävän viikon sää ja varsinkin perjantain lumimyrsky eivät mahdollistaneet ison tapahtuman syntymistä.  Ladut saatiin hyvään kuntoon kiitos asiantuntevan latumestarin .  Samoin sää parani sopivasti aamuyhdeksän jälkeen ja säilyi jopa hyvänä aina klo 14 saakka.  Näin ne säitä pelkäämättömät saivat nauttia varsin hyvistä hiihto-olosuhteista.  Monilla oli toki syynä kotiin jäämiseen, autojen jumittuminen lauantaiaamuna kinosten taakse.  Tällä kerralla vain 45 hiihtäjää oli mukana, mutta huoltopisteet toimivat täysillä pienellekin hiihtäjämäärälle.  Osallistujien kesken arvotaan yksilölliset paidat.  Seuraa tiedottelua tältä sivulta
   Yllä on ladattavissa tulostettava esite Polvijärvi-hiihdosta 2024 tai tästä:     https://files.builder.misssite.com/40/50/40500c1d-4438-4e81-8ce7-ae361a4660ce.pdf


POLVIJÄRVEN KUNTOVIIKKO 23.9. – 1.10. 2023

POLVIJÄRVEN KUNTOVIIKKO 23.9.-1.10. 2023

Kuntoviikko on vietetty ja tuloksia kerätään nyt alkuviikolla eri tapahtumista. Kuntoviikon osallistuneiden kesken ON ARVOTTU 200€ liikuntavälinelahjakortti. Arvonta järjestettiin Vauhdin toimistolla Vasarakankaantie 17. Arvontatehtävän hoitivat Laura Hiltunen Polvijärven Vauhti, Mauno Lavikainen Polvijärven Eläkkeensaajat, Saini Tuupanen Polvijärven Reuma ja Tules ja Voitto Parikka Polvijärven Vauhti. LIIKUNTAVÄLINELAHJAKORTIN VOITTI tiistaina 26.9. sauvakävelylenkillä ollut Vilho Räsänen. ONNITTELUT VOITTAJALLE!

Eri tilaisuuksiin osallistuneiden määrät vielä tarkastellaan, mutta Sotkuma&Solan ja Ruvaslahden kylien välinen kuntokisailu päättyi suunnilleen tasapeliin huomioiden kylien asukasmäärät. Sotkumassa kirjattiin hieman reilu sata liikuntasuoritusta ja Ruvaslahdella kahdeksankymmentä. Kuntoviikon kokonaismäärä oli hieno, 523 liikuntasuoritusta ja mikä parasta, liikunnasta keskusteltiin viikon aikana myös runsaasti.

Kuntoviikon järjestäjiä olivat: Polvijärven Vauhti, Polvijärven Reuma ja Tules, Polvijärven Eläkkeensaajat, Eläkeliitto Polvijärvi, Polvijärven 4H, Ruvaslahden kylä, Sotkuman&Solan kylä, Polvijärven Vapaa-aikatoimi, Vipinää Töppösiin-hanke.

Tästä voit klikata viikon ohjelman:  POLVIJÄRVEN KUNTOVIIKKO 2023


KEVÄÄN KUNTOKAMPANJA 1.5. – 31.5. 2023

Kevään Kuntokampanjan osallistumispalkinto on arvottu. Valitettavasti aikaa ehti kulua toukokuusta jo pari viikkoa, mutta kaikki aikanaan. Arvonta suoritettiin Vauhdin toimistolla yleisurheiljaoston kokouksen yhteydessä 12.6. 2023 klo 18.30. Arvontatilaisuudessa olivat läsnä: Mirva Kuronen, Miika Mustonen, Laura Hiltunen ja Voitto Parikka. SUP-laudan voitti Henna Hyvärinen, Isot Onnittelut Hennalle. Kuntokampanjaan ilmoitettiin 461 liikuntasuoritusta.


POLVIJÄRVI-HIIHTO ONNISTUI HYVIN. HIIHTÄJIÄ OLI 120 JA OLOSUHTEET HYVÄT, LADUT ERINOMAISET. OSALLISTUJIEN KESKEN ARVOTAAN JÄLLEEN AINUTKERTAISET Polvijärvi-hiihto paidat (5 kpl)

Polvijärvi-hiihto laturetki lauantaina 18.2. 2023 Kuorevaaran Kosilkan, Kuorekodan ja Polvijärven kirkonkylän välisellä reitillä. Hiihtoreitin pituus 24 kilometriä. Myös lyhyempiä vaihtoehtoja on. Reittiselostus ja muuta tietoa hiihdosta latukartasta ja huoltopiste sekä lähtöpaikkaohjeet Polvijärvi-hiihtoesitteessä ja kartassa 2023.  Polvijärvi-hiihdon osallistumismaksu 25€ , lapset 5€ ja alle 7v maksutta. Ennakkoilmoittautuminen on päättynyt 15.2., mutta hiihtopaikalla voi ilmoittautua mainiosti lähtöpisteissä ja päästä talven ensimmäiselle laturetkelle maakunnassa.

Lähdöt ja ilmoittautuminen Kuorevaarassa Kosilkassa, Kuorevaarantie 82 b ja Polvijärven kirkonkylällä Näkinpuistossa Näkintie 2. Huoltopisteitä ovat Kuorekota Höytiäisen rannalla, Niskalan Kaakaokeidas, sekä lähtöpisteet Kosilkka ja Näkinpuisto. Huoltopisteissä osallistumismaksuun kuuluu mehu sekä rusinat tai energiapatukat sekä ensiapu ja huolto matkan varrella. LIsäksi huoltopisteissä tarjolla kahvia, kaakaota, makkaraa pienellä rahalla ja Kosilkassa kahvion ja leipomon omia tuotteita.

Kaikki Polvijärvi-hiihtotiedot tässä   Polvijärvi-hiihtoesite

Polvijärvi-hiihtokartta tästä  kartta2023 


POLVIJÄRVEN KUNTOVIIKKO 22.9.-1.10.

Kuntoviikko on vietetty. Liikuntasuorituksia kirjautui kaikkiaan 311 kappaletta. Suurin määrä nimiä oli Kylylahden kirjauspaikalla 39 ja Maailman Sydänpäivääkin vietti lähes 30 henkilöä ja sama määrä myös ”Saanko luvan” -tanssiliikunnassa. Tapahtumia myös peruuntui sairastumisten vuoksi ja 4 jumppaa jäi kokonaan pois viikon ajalta. Samoin sade pienensi osallistujamääriä muutamissa tapahtumissa. Pumptrack-radan nuorten tilaisuus jouduttiin peruuttamaan kokonaan runsaan vesisateen myötä. Viikko oli monipuolinen. Järjestelyissä olivat mukana Polvijärven Vauhti viikon kokoajana, Polvijärven Sydänyhdistys, Polvijärven Eläkkeensaajat, Eläkeliitto Polvijärvi, Polvijärven 4H-yhdistys ja Polvijärven kunnan Vapaa-aikatoimi.

Jokainen liikuntasuoritus (311) sai arpalipun ja LIIKUNTAVÄLINELAHJAKORTIN voitti Liisa Pakkanen, jolle asiasta jo tiedotettiin. Palkinnon saajaan otetaan vielä yhteyttä. Arvonnan suorittivat Leena Toivanen Vauhdin kuntoilujaosto, Mauno Lavikainen Eläkkeensaajat ja Voitto Parikka Vauhdin sihteeri.

Polvijärven Kuntoviikon tavoitteena on tuoda kuntoliikuntaa esille ja muistutella sen tärkeydestä. ”Vierivät kivet eivät sammaloidu” vanha sanonta on totta edelleen.

Klikkaa tästä Kuntoviikon tapahtumalistaus  POLVIJÄRVEN KUNTOVIIKKO 2022 (lisätiedot)

Kuntoviikon tapahtumiin osallistuneiden kesken arvottiin LIIKUNTAVÄLINELAHJAKORTTI arvoltaan 200€.


KEVÄÄN KUNTOKAMPANJA 1.4.-31.5. 2022

Kuntokampanja on liikuttu. Frisbeegolf-setin voitti Petrus Kuronen. Arvontatilaisuudessa olivat läsnä Sulo Härkönen, Voitto Parikka ja Sami Härkönen. Palkinto toimitetaan voittajalle. ONNITTELUT

Kuntosuorituksia kertyi kaikkiaan 631 ilmoitettua liikuntaa. Arpalippuja oli siten arvonnassa 77 kpl. Liikunta oli kevään aikana pyöräilyä, hiihtoa, pihatöitä , siivousta, halkojen hakkuuta, juoksua, kävelyä, sauvakävelyä, hölkkää, uintia, sählyä, yleisurheilua, hölkkää, kotitöitä, jumppaa, sulkapalloa, jalkapalloa, lumikenkäilyä, allasjumppaa ym.  


2021

POLVIJÄRVEN KUNTOVIIKKO 2021

Osallistuneiden kesken on arvottu kuntopyörä. Kuntoviikkoon kirjattiin kaikkiaan 261 suoritusta ja lisäksi osallistujia oli kunnan Pumptrack-radan avajaisissa ja siellä eivät kaikki kirjanneet suorituksiaan, joten tapahtumiin on osallistunut noin 300 liikkujaa. Arvontatilaisuudessa 10.10.2021 olivat läsnä Mauno Lavikainen Polvijärven Eläkkeensaajista, Sirpa Huikuri ja Voitto Parikka Polvijärven Vauhdista. Kuntopyörän voitti Inka Hyvärinen, joka oli mukana mm. lasten polkujuoksussa. ISOT ONNITTELUT VOITTAJALLE! Eniten kirjauksia oli jälleen Kylylahden merkintäpistellä, mutta paljon oli väkeä myös eri jumppatilaisuuksissa. Extreme-rastilla oli kolmekymmentä merkintää Viklinsuolla ja lähes sama määrä väkeä oli myös Lasten polkujuoksu- ja perhepatikkatapahtumassa. Viikkoon sisältyi 21 eri tapahtumaa. Kuntoviikon järjestivät Polvijärven Vauhti, Sydänyhdistys, Eläkkeensaajat, Vapaa-aikatoimi.

POLVIJÄRVI-HIIHTO 20.3.2021

POLVIJÄRVI-HIIHTO 20.3.  Arvonnat suoritettu Vauhdin kevätkokouksessa 28.3. Palkintoina 5kpl ainutlaatuisia korona-ajan hiihtopaitoja: Paita nro 1 Seppo Lauronen, Paita nro 2 Elsa Johnson, Paita nro 3 Mirja Lappalainen, Paita nro 4 Juha Pelli, Paitanro 5 Marita Tanskanen

Polvijärvi-hiihdon kertyneet osallistumismaksut lahjoitetaan Joensuun Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry:lle nuorten syrjäytymisen ehkäisemiseen.

Polvijärvi-hiihto saatiin toteutumaan hyvän hiihtokelin tuuppaamana. Osallistujamäärä oli yllättävän hyvä eli vähintään 80 hiihtäjää on ollut liikkeellä. Tapahtumasta ei peritty osallistumismaksua, mutta vapaaehtoisesti voi pienen summan maksaa Polvijärven Vauhdin tilille FI56 5354 0440 0258 65. Vapaaehtoinen osallistumismaksu lahjoitetaan nuorten syrjäytymisen ehkäisemiseen. Kohde on: Joensuun Hope Yhdessä & Yhteisesti ry.


2020

KUNTOKAMPANJA pidettiin 1.4.-31.5.2020  

 Vauhdin kuntokampanja sujui erittäin mukavasti. Suorituksia kertyi kahden kuukauden ajalta kaikkiaan 1403. Kuntosuorituksensa ilmoitti 65 henkilöä ja arvontatilaisuudessa oli arvonnassa 280 arpalippua. Osa kuntoilijoista oli liikkeellä jokaisena päivänä. Keskimäärin kuntoiltiin 3-4 kertaa viikossa. Kuntosuorituksen ilmoittajia oli 65 henkilöä. Polkupyörä arvottiin Vauhdin johtokunnan kokouksessa ja voittaja on jo palkintonsa saanutkin.