YLEISURHEILU

Yleisurheilu

POLVIJÄRVEN KUNTOVIIKKO 22.9.-29.9.  OHJELMASSA TOIMINTAA MYÖS YLEISURHEILUPERHEILLE

Kauden viimeiset jätskikisat pidetään sunnuntaina 26.9..  Silloin laji on nuorten polkujuoksu ja perhepatikka.  Lähtö urheilukentällä ja maali Kansantalontiellä.  Tarkempi kelloaika tulee vielä.  Matka on 2,4 kilometriä.

YLEISURHEILUHARJOITUSVUOROT KENTÄLLÄ torstaisin klo 18.00-21 ja lauantaisin klo 15.30-17.  Harjoitusvuoro käytettävissä koko kesän, jätskikisojen ohella voi treenata mitä lajia tahansa vuoron aikana ellei kisalaji rajoita  klo 18-19

JÄTSKIKISAT:  Joka torstai kesäkuun alusta syyskuulle saakka Vauhti järjestää jätskikisat.  Jokaisella kerralla on yksi laji, jota käydään läpi opetellen ja harjoitellen.  sitten pidetään kisa.  Lopuksi jätskipalkinnot.  Koko kesän kisaohjelma.   KLIKKAA:  JÄTSKIKISALAJIT KESÄLLÄ 2021  

KLIKKAA: Kaikki yleisurheilutulokset 2021

 

 

_________________________________________________________________________________________________

Kaikki kauden 2020 yleisurheilutulokset löytyvät alta.

 Kuorevaarahölkkäkartta

KESÄ 2020: Vauhdilla on menestyksellistä yleisurheilutoimintaa. Lasten yleisurheilu on keskeistä aikuisurheilun ohella. Kesällä järjestimme Polvijärven urheilukentällä viikottaiset kisat, monipuolisesti lajeja vaihdellen. Ennen kisoja annettiin opastusta eri lajeihin.  Kevään koronan jäljiltä päästiin kilpailujen järjestäminen käynnistämään 4.6. ja kaikkiaan Vauhti järjesti tasan 20 kilpailutapahtumaa, joista suuressa osassa ohjattiin lajien tekniikkaa eli pidettiin harkat.  Koronan vuoksi valitettavasti Sotkuman Polkujuoksu toukokuussa jouduttiin peruuttamaan, mutta ensi keväänä sitten uudelleen.

Kaikki Vauhdin yu-kisojen tulokset 2020 KAIKKI YU-TULOKSET 2020

  Vauhdin Simo Härkönen menestyi hienosti PM-huipentumassa Outokummussa sijoittumalla 10-vuotiaiden moukarissa hopealle ja keihäässä pronssille.  Kuulassakin pronssiin oli eroa vain 1 sentti. Kuvassa keihään voittaja JuuU:n Aapo Ryynänen keskellä, oikealla toiseksi sijoittunut PyU:n Marlo Tuhkanen  ja Simo vasemmalla.

_________________________________________________________________________

KAIKKI (päivitetty 27.9.) KESÄN 2019 TULOKSET, klikkaa: KAIKKI KESÄN 2019 YLEISURHEILUTULOKSET